Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή
 Ads 
Ads


 Εισαγωγή και κανόνες του Φόρουμ 
Sunrise
Site Admin

Συμμετάσχουν: 14 Σεπ 11
Δημοσιεύσεις: 33
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το φόρουμ "Έλληνες YouTubers" σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τον αγώνα κατά της παγκόσμιας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Να βοηθήσει τους ανθρώπους να συζητήσουν και να κατανοήσουν τα θέματα που συνδέονται με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και που σύντομα θα μας δεσμεύσει για μια ολόκληρη ζωή.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οι διαδημήσεις που βλέπετε είναι απο το κεντρικό φόρουμ και όχι δικές μας. Σε περίπτωση που πάμε καλά και μας επιτρέπουν τα οικονομικά μας, μπορούμε στο μέλλον να τις αποβάλουμε.

Για να έχουμε μια ομαλή, κατανοητή και εποικοδομητική συζήτηση θα πρέπει να μπούν κάποιοι κανόνες. Οι διαχειρηστές και τα μέλη που διορίζονται για τη διαχείρηση του φόρουμ, μπορούν να επεξεργάζονται, να μεταφέρουν ή να διαγράφουν θέματα που είναι αντίθετα των κανόνων. Γι' αυτό να διαβάσετε προσεκτικά τους κανόνες και παρακαλούμε να τους ακολουθήσετε πιστά.Ακολουθείτε πιστά τους κανόνες του φόρουμ.

Arrow Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού, καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Arrow Απαγορέυονται αυστηρός, άσεμνο και πορνογραφικό υλικό, ρατσιστικά σχόλια, ακραία, ανήθικα και προσβλητικά στοιχεία.Ύβρεις, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών, και ακατάλληλη γλώσσα τιμωρούνται σε όλο το Φόρουμ.

Arrow Η γλώσσα του Φόρουμ είναι η Ελληνική και μόνο. Άλλη γλώσσα επιτρέπεται μόνο όταν είναι αναγκαία η χρησιμοποίηση της ή δε μπορεί να αποφευχθεί.

Arrow Δεν γράφουμε με κεφαλαία γράμματα. Ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στο internet υποδηλώνει ότι φωνάζουμε και είναι κουραστικό για τους άλλους χρήστες να διαβάζουν μηνύματα που έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Arrow Τα μηνύματα πρέπει να δημοσιεύονται στη Θεματική Ενότητα που σχετίζεται με το περιεχόμενό τους. Στην περίπτωση δημοσίευσης σε λάθος ενότητα ή χρήσης λανθασμένου, ανεπαρκούς ή παραπλανητικού τίτλου, οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα μετακίνησης και μορφοποίησης των μηνυμάτων κατάλληλα.

Arrow Πριν ανοίξουμε καινούριο θέμα, ψάχνουμε με το εργαλείο αναζήτησης, μήπως έχει ήδη ανοιχτεί απο κάποιο άλλο μέλος της κοινότητας.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες  
Σελίδα 1 από 1  

  
  
 Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή  


Abuse - Αναφορά παραβίασης - Οροι χρήσης υπηρεσίας.
Powered by forumup.gr Δωρεάν forum, Δημιουργήστε το δικό σας φόρουμ δωρεάν! Created by Hyarbor & Qooqoa

Page generation time: 0.056